onsdag 15. april 2009

Gud er nok homo

Det er ikke så greit å være kirkefar eller mor for tida. Homofile ledere kan man ikke ha, for det er i strid med Bibelens ord. Samtidig vil man jo ha flest mulig medlemmer. Men det står faktisk i Bibelen at Gud ikke liker menn som ligger med menn, og han utsletta alt liv i Sodoma og Gomorra på grunn av samme synd. For alt som står i Bibelen er jo Guds ord, selv om det blir kanalisert gjennom f. eks. Paulus som skriver brev til Timoteus. Når det er sånn det er, må jo Gud ha et problem med å godta homofile. Kanskje han er litt småhomo sjøl, tør ikke komme ut av skapet, og så lar han det gå utover dem som har kommet ut? Typisk mobbeoppførsel.

Om det står bedre til hos naboguden til Gud i himmelen, er jeg ikke sikker på. Han sitter vel der og takker Gud, eh, eller seg sjøl, for at de ikke har begynt å bråke om kvinnelige mullaer eller homofile imamer ennå. Og han gruer seg nok til det kommer.

Jeg tror vi må innse at religionene er skapt av mennesker for lenge siden som levde i helt andre samfunn. De aller fleste av oss lever ikke lenger som halvnomader i tørre strøk der det viktigste er familiens rikdom i form av dyr og kvinner. Samfunnet vårt trenger nye religioner der man ikke setter mennesker utenfor fordi de er som de er.

1 kommentar:

  1. Dette var teksten som noen fant upassende. Jeg kjenner ikke alle detaljene, men da er det letter å mene noe :-)

    23om20http://23om20.wordpress.com/2009/04/30/l%c3%a6rer-mobbet-fra-l%c3%a6rernettsted/

    SvarSlett